Avsnitt 48: Ford Explorer kommer iallafall byggas

Peter och Christoffer är tillbaka och denna gång är Christoffer återigen fast i bilen men då i den norra delen av Sverige. Han berättar varför han sitter vid en snabbladdare i Umeå vid inspelning och vart han kommer vara närmsta dagarna. Duon har även spanat in nya Ford Explorer som det är något bekant över, har vi sett den förut? Och apropå Volkswagen, man har kommit igång med ett nytt projekt gällande V2X och apropå laddning så kan vi snart ha 400 kW-laddare för under 5kr/kWh, det låter nästan för bra för att vara sant. Vi får också höra fortsättningen om Nevs och EV Electra och det blir inte ljusare…

Välkommen till Schtaan! :slight_smile:

1 gillning

Ang övernattning i bilen, kan tipsa om att parkera vid motionsanläggningar, där finns oftast dusch och wc. Sen finns ju badhus i många kommuner.

2 gillningar

Tjena och tack för den bra podden.
För tips om platser att parka över natten kan ett par appar användas så som park4night och ställplatser. Lycka till!

1 gillning

Tänkte på precis det här när jag lyssnade igår. Så brukar jag göra när jag campar i bilen.

1 gillning

Det är kyligt i Västerbottens inland i dag! Dessutom fick jag en varning om att försörjningen av 12-voltsbatteriet var begränsad och att jag uppmanades att köra ”försiktigt”. Oklart vad försiktigt innebär.
:smile:

På det här forumet står det att man brukar uppmanas av verkstaden att bara köra på och att man kan ignorera varningen. Känns betryggande. :grin: