Avsnitt 73: Ett, tu EV3

Ojojoj vilken vecka det varit. Peter och Christoffer har varit i Tyskland för att kolla in helt nya Kia EV3, en bil som imponerar. Till sin hjälp har man tagit med Kristofer Rask från Alltomelbil.se för att få flera synpunkter. Nevs har avbrutit köpet av Emily GT med EV Electra, vad kan detta betyda för Trollhättan, om ens något? Cupra Tavascan har fått sitt svenska pris och Kias 12V-problem verkar aldrig ta slut… eller kanske så är det slutet i tunneln i vi ser. Christoffer har åkt BMW i5 Touring heeeela vägen ner till Malmö för att lära känna bilen lite mer och det diskuteras kombis emellan.

Länkar från BMW om E-ink-“lack”.

Blev det inte lite tokigt nu när ni sade att BMW har en bil för alla, i alla segment? Fattar att ni troligen menade storlekar o.s.v., men man får inte glömma prissegment. Vi vet väl alla att det är få förunnat att äga en BMW.

Korrekt – storlek :slight_smile:

Lite problem med mickarna den här gången? (Brus som kommer och går)

1 gillning

Något knas var det dessvärre!

Kia har gjort det! En genväg för att stänga av varningsljudet för ISA. :grin:
Kika från 15:00 och framåt ca 2 minuter.

1 gillning

Steg framåt men synd att man inte kan få detta direkt på stjärnan istället, eller menyn från toppen av skärmen, och då att den samtidigt även stänger av kaffekoppen som även den är ganska irriterande speciellt när man kör inne i stan och vill ha koll på trafiken även vid sidorna om bilen. :face_with_peeking_eye:

För med denna genväg måste man ändå klicka sig vidare via menyn och stänga av förarövervakningen aka ”kaffekoppen”