Laddning hos ReCharge för 4,5 kr/kWh 6-19 maj 2024 med Preem-appen

God morgon!

Preem verkar ha vaknat till liv nu och vill marknadsföra sin elbilsladdning. För 4,50 kr/kWh laddar man hos ReCharge som de samarbetar med! Dock gäller erbjudandet alla ReCharge-laddare, vilket är en trevlig bonus. Detta pris gäller dock under en ganska kort tid. :face_with_raised_eyebrow:

Kollade lite i appen - och det är ju inte många ställen man kan ladda hos Preem. Priset gäller ju för hela ReCharge-nätverket, och det är ju ett av de bättre.

Ladda ner Preems app och ladda för 4,50 kr/kWh!*

När du registrerar dig i vår app laddar du för 4,50 kr/kWh*. Appen ger dig också tillgång till hela Recharges nät med fler än 900 laddare.

*Gäller 6-19 maj 2024 och bara med senaste versionen av Preems app. Lägsta pris senaste 30 dagarna: 6,29 kr/kWh. Erbjudandet avser laddare i Sverige märkta med Recharge som du hittar på recharge.se. På preem.se kan du se våra supersnabbladdare och effekten på alla våra laddstationer.

Preems hemsida med mer information

1 gillning

Bra att de är tydliga med giltighetstiden den här gången, i december hade de ett liknande erbjudande, som dock slutade den 22/12 utan förvarning om jag minns rätt.

Ja, det är ju bra. Men väldigt kort kampanjperiod. :smile:

ReCharge måste ju se över sin prissättning. I dag står ju bara deras laddare tomma, men jag hade gärna laddat där om de hade haft bättre priser.

1 gillning